Last news in Fakti

6 Юни, 2014 16:27 869 0

Руни: Не обръщайте внимание на Скоулс

  • руни-
  • скоулс-
  • критики-
  • англия-
  • форма

Острието на Англия не е доволен от нападките от страна на бившия си съотборник

Руни: Не обръщайте внимание на Скоулс - 1
Снимка: БТА/АР
Уейн Руни предпочете да игронира критиките на бившия си съотборник Пол Скоулс. Преди няколко седмици Скоулс намекна, че Руни вече е прехвърлил пика на кариерата си, като това е станало по-рано от обичайната възраст при другите футболисти. Руни обаче очаквано не е съгласен с подобно мнение, но се въздържа да влезе в сериозен спор със Скоулс.

"Скоулс ми беше съотборник, но той е далеч от отбора вече много дълго време", коментира Уейн Руни, цитиран от вестник Мирър.

"На много места в пресата пише, че той ми е бил треньор и е бил близо до отбора, но това не е вярно. Аз няма да реагирам на изказванията му. Не съм заинтересован. Той има свое мнение, нека оставим нещата така. Честно казано, не ме интересува казва който и да е. Интересува ме единствено мнението на Рой Ходжсън и треньорския щаб и близките ми. Хората имат своите мнения, но аз не съм съгласен с тях".

Същевременно Руни настоява, че се намира в оптимална форма и е готов за световното първенство.

"Готов съм да играя. Мога да играя срещу Италия още утре. Сигурен съм, че на мениджъра му предстои труден избор, но аз съм готов. Тренирах здраво и нямам контузии или завръщане на проблемите в слабините от края на сезона. Имах нужда от игрова практика, каквато бе в първата контрола на Уембли и срещу Еквадор. Чувствах се много добре, особено на жегата. Мога да играя на много позиции. Доказал съм го през годините".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА