Last news in Fakti

10 Юни, 2014 16:57 2 454 1

Гриша Ганчев се заяде с Лудогорец

  • ганчев-
  • лудогорец-
  • литекс

Нека Лудогорец да изкара наполовина на моите години в Литекс, заяви босът на Литекс

Гриша Ганчев се заяде с Лудогорец - 1
Снимка: БТА
Финансовият благодетел на Литекс Гриша Ганчев иронизира сериозно Лудогорец и леко се подигра с шампионите от Разград. Както е известно, Гришата не крие, че не изпитва симпатия към "орлите" и не пропуска удобен момент да се заяде с тях. Днес Ганчев представи официално Красимир Балъков за треньор на Литекс и направи любопитен коментар за Лудогорец и за закупуването на акции на ЦСКА.

"В Разград да нямат по 64 зъба, или какво? Това е футбол. Топката е кръгла и в женски род. Всеки може да стане шампион“, заяви Гриша Ганчев.

„Не се интересувам от другите отбори. Мен ме интересува Литекс. От 96-та година съм тук, когато дойдох, имаше огромни плъхове на базата. Много трудно ги печелим парите. Малко по малко гледаме да влагаме в базата. Нас не ни интересува какво правят милиардерите, ние се мъчим с малкото, което имаме. Нивата е доста дълга".

"Гледам, че сте много възхитени какво се прави в Лудогорец. Нека те да изкарат на половината на моите години тук и тогава да говорят".

"И ние сме имали тази еуфория, и ние сме играли до март в Европа. Играли сме 1/8-финал в Лига Европа, но никъде не сме казали, че кой знае какво сме направили“, каза още Ганчев.

Бизнесменът призна, че преди време е закупил акции на ЦСКА и сега очаква да му върнат парите.

„Аз съм си купил акции на ЦСКА, сега ще ми ги връщат. Можете да проверите. На чичо Пенчо ще ги даря“, завърши Гришата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TODOR STOYANOV

    0 1 Отговор
    ГРИШКАТА Е ВЕЛИКАН!!!