Last news in Fakti

11 Юни, 2014 17:58 805 0

Меси: Мечтая за финал срещу Неймар

  • меси-
  • неймар-
  • мондиал 2014-
  • финал

Звездата на Барселона иска да се изправи на финала срещу съотборника си

Меси: Мечтая за финал срещу Неймар - 1
Снимка: БТА/АР
Капитанът на Аржентина Лионел Меси се размечта за финал на световното първенство по футбол и то срещу съотборника си в Барселона Неймар, който е голямата звезда на домакините от Бразилия. 
 
"Много съм амбициран преди първенството. Мисля, че си извадиш бележка от предните първенства и няма да повтарям грешките", сподели аржентинецът пред DeporTV. 
 
"За мен ми било сбъдната мечта да спечеля Мондиала. По начина, по който нещата изглеждат в момента, мисля, че да спечелим Мондиала е една съвсем реална цел. Надявам се на финала да играя срещу Неймар, макар че няма да е сблъсък само срещу него, а срещу целия бразилския отбор. Няма значение, ако не е неговият отбор, ще се справим с всеки друг", каза още Меси. 
 
"През 2010 година Диего Марадона беше един от нас. Връзката ни беше специална. При неуспех обаче е по-лесно да се изгони треньора, а всъщност ние играчите бяхме истинските виновници", завърши нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА