23 Юни, 2014 11:56 888 0

Фърдинанд: Изпуснахме Робен преди време

  • фърдинанд-
  • робен-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Холандецът е щял да се впише веднага в състава на Червените дяволи, заяви Рио

Фърдинанд: Изпуснахме Робен преди време - 1
Снимка: БТА/АР
Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд изрази съжаление, че екс-клубът му е изпуснал да привлече в редиците си холандското крило Ариен Робен преди 10 години. Ветеранът изрази мнение, че според него ако през 2004 година звездата на Холандия бе преминал на "Олд Трафорд", вместо в Челси, тогава той е щял да се наложи в отбора и да стане важна част от него. Тогава холандецът е бил само на 20 години и тепърва е прохождал за големия футбол.
 
"Според мен представянето на Ариен Робен на Мондиала до момента е изключително.Това не е първият път, в който си мисля за пропуснатата възможност да го привлечем в Манчестър Юнайтед", разкри Рио, цитиран от "Goal.com".
 
"Трябваше да го вземем на "Олд Трафорд", докато той бе още доста млад. Според мен Ариен трябваше да стане играч на Манчестър Юнайтед. Помня, че имаше брилянтен сезон с екипа на ПСВ Айндховен през сезон 2002-2003 година, а Сър Алекс го искаше на всяка цена".
 
"Тогава от отбора отправиха оферта за него, която бе на стойност около 5 милиона паунда. Сър Алекс обаче бе на мнение, че не трябва да се плащат твърде много пари за един футболист и в крайна сметка Челси го взе за 12 милиона", каза още Фърдинанд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА