Last news in Fakti

23 Юни, 2014 15:58 667 0

Радослав Димитров подписа с Левски

  • радослав димитров-
  • трансфер-
  • левски

Футболистът преминава на Герена със свободен трансфер

Радослав Димитров подписа с Левски - 1
Снимка: levski.bg

Защитникът Радослав Димитров официално е играч на Левски, съобщи официалният сайт на „сините“.

Десният бек наскоро разтрогна своя договор със Славия, като днес подписа двугодишен договор с отбора от стадион „Георги Аспарухов“. 25-годишният футболист е юноша на Литекс Ловеч, като направи име в столичния Славия. Той е известен с прякора си Меси, като има изиграни 4 мача за националния отбор на България и има отбелязан един гол.

Левски няма да плаща трансферна сума за футболиста, тъй като той идва на „Герена“ като свободен агент. Той ще запълни празнината оставена от Дъстли  Мюлдер, който преди няколко дни разтрогна договора си със „сините“. Радослав Димитров е четвърто ново попълнение за Левски, след привличането на Лъчезар Балтанов, Борислав Стойчев и Валери Домовчийски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА