Last news in Fakti

26 Юни, 2014 22:05 3 114 0

Аржентина изгуби Агуеро до края на мондиала

  • серхио агуеро-
  • аржентина-
  • мондиал 2014-
  • контузия

Нападателят е част от т.нар. великолепна четворка в тима на Аржентина, която включва още Меси, Игуаин и Анхел ди Мария

Аржентина изгуби Агуеро до края на мондиала - 1
Снимка: БТА/XINHUA

Серхио Агуеро ще пропусне оставащите мачове на Аржентина от световното първенство в Бразилия заради контузия, съобщи аржентинският вестник „Clarin”.

Нападателят на Манчестър Сити е със скъсано мускулно влакно на лявото бедро от вчерашния мач срещу Нигерия, спечелен от „гаучосите” с 3:2. Агуеро започна като титуляр, но бе сменен принудително в 38-ата минута на мача от Лавеци.

Аржентина завърши на първо място в Група „F” на мондиала, но загубата на 26-годишния футболист може да се окаже пагубна за амбициите на тима за златните медали. Въпреки прекрасната форма на Лионел Меси, Агуеро е основна част в тима на южноамериканците.

Новината все още не е потвърдена официално от лагера на Аржентина. Отборът играе на осминафиналите срещу Швейцария в Сао Пауло на 1 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА