Last news in Fakti

27 Юни, 2014 13:43 1 652 0

Уругвайците посрещнаха Суарес като герой

  • луис суарес-
  • фенове-
  • уругвай

На летището в Монтевидео чакаше до президентът Хосе Мухика

Уругвайците посрещнаха Суарес като герой - 1
Снимка: БТА/AP

Стотици уругвайски фенове блокираха летището в Монтевидео, искайки да посрещнат като герой нападателя Луис Суарес, съобщи „The Telegraph”.

Световното първенство за нападателят на Уругвай приключи, след като ФИФА му забрани да се занимава с футбол през следващите 4 месеца. Това стана заради инцидента по време на мача от групите между Уругвай и Италия, в който Суарес ухапа по рамото Джорджо Киелини. Сега от Международната футболна централа анулираха и акредитацията за мачовете в Бразилия на Луис, ограничавайки го от всякакъв достъп до неговия отбор.

Така нападателят трябваше да се прибере в родината си. На международното летище в Монтевидео неговото пристигане бе очаквано от близо 1000 души, които скандираха неговото име и бяха опънали плакати с послания срещу ФИФА. На летището беше забелязан дори президентът на страната Хосе Мухика. Той обаче напусна района, след като се разбра, че полетът на Суарес всъщност е закъснял.

В крайна сметка нападателят пристигна триумфално на летището, където бе посрещнат от екзалтираните си фенове. Накрая дори се наложи полицията да разпръсне запалянковците, за да може футболистът да стигне до колата си.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА