Last news in Fakti

29 Юни, 2014 13:56 877 0

Клинсман вярва, че САЩ ще достигне финал

  • клинсман-
  • сащ-
  • мондиал 2014-
  • финали-
  • цели

Юрген е оптимист и изключително положително настроен, заяви Омар Гонсалес

Клинсман вярва, че САЩ ще достигне финал - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът на националния отбор по футбол на САЩ Юрген Клинсман е уверен, че американците могат да стигнат до края на Мондиал 2014. Клинсман е казал на играчите си да информират семействата си да презаверят билетите си за връщане от Бразилия за след финала на Световното първенство.

САЩ играе срещу Белгия на осминафиналите, след като успя да преодолее трудната група G, в която завърши пред Португалия и Гана и само след Германия.

"Юрген е оптимист и изключително положително настроен. Той ни каза да кажем на семействата ни да презаверят билетите си за 14 или 15 юли, защото вярва, че ще стигнем до финала", каза защитникът Омар Гонсалес,

"Това показва неговата вяра в отбора, а на нас ни дава допълнителна увереност. Със сигурност планираме да останем в турнира още две седмици", допълни той.

Клинсман беше критикуван от медиите в САЩ заради "нереаистичните" му изказвания, че американците могат да спечелят световната титла. Тимът се представи доста впечатляващо в груповата фаза и показа, че всичко е възможно, ако играе на върха на възможностите си.

"Стигнахме до тази част на турнира, в която ще победи този, който е подготвен по-добре, който е концентриран и се раздава максимално, който е готов да се бори на терена за 90 или повече минути. Това са нещата, които са решаващи. За нас най-важното е да се възстановим добре между срещите и физически, и психически. Всяка следваща среща е тест, всяка следваща крачка е трудна, но ние сме готови", заяви халфът Майкъл Брадли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА