1 Юли, 2014 17:10 1 504 0

Най-екстравагантна визия на Мондиала

  • екстравагантна визия-
  • неймар-
  • мондиал
Най-екстравагантна визия на Мондиала - 1
Снимки: AP/BTA

Страхотно и много голово Световно се получава в Бразилия. На терена винаги ври и кипи, а елиминациите се вихрят. Това обаче не ни спира да се фокусираме върху нещо любопитно около самите футболисти, а именно тяхната визия. Предлагаме Ви имената, които дали печелят или губят на Мондиала няма да има значение в този случай, защото те попадат в нашата класация за най-екстравагантната визия.

Марсело

Защитникът на домакините от Бразилия се представя на ниво, а неговият тим макар и без да блести си остава големият фаворит за спечелването на трофея. На 1/4 финал бразилците ще спорят с друг южноамерикански тим - Колумбия.

Раул Мейрелеш

Ето един заплашително изглеждащ футболист. Полузащитникът на Португалия Раул Мейрелеш рано-рано приключи участието си на Световното със своя тим, който отпадна още в груповата фаза. Роналдо и компания няма да са сред имената, които ще се запомнят с изявите си на Мондиала.

Артуро Видал

На другия полюс бе футболистът на Чили и италианския Ювентус. Халфът бе ключов за успешното представяне на своя национален отбор, който игра осминафинал и елиминира Испания още в групата си след 2:0, детронирайки световните шампиони на Дел Боске.

Андреа Пирло и Марио Балотели

Пътят на Италия уви не бе толкова запонящ се. Добрият старт за Скуадрата срещу Абглия бе последван от 2 поредни загуби - от Уругвай и Коста Рика и ранно отпадане още в груповата фаза. Едва ли за играчи като Пирло и Балотели попадането на имената им в нашата класация е особено утешение, но все пак...

Неймар

С кой друг ако не с Неймар да завършим класацията си? Голаджията на бразилците гони призовете за MVP и голмайстор на Мондиала и истината е, че Бразили без Неймар, не може да си представим на този етап. Повратливият младок, както своя колега Кристиано Роналдо, много често мени имиджа си, за да се стигне до изрусените кичури и многото гел, който да ги поддържа в правилната форма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА