23 Септември, 2014 12:05 4 500 1

Вижте колко здрав е iPhone 6

  • iphone 6-
  • iphone 6 plus-
  • краш тест
Подобно на всеки нов смартфон и новоизлюпените iPhone 6 и iPhone 6 Plus не се разминаха без задължителните тестове за здравина. Познати още като краш тестове на телефони, тези изпитания показват какво би се случило, ако случайно изпуснете на земята вашето мобилно устройство.
 
В повечето случаи смартфоните не остават здрави след изпускане на твърда настилка, като най-често пострадалите елементи са техните екрани. Предвид цената на дисплея ви съветваме да не изпробвате това в къщи, а да видите клипа, в който е показано какво може да се случи ако случайно изпуснете вашия нов  iPhone 6.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мони НСА

    0 0 Отговор
    трошът се