Last news in Fakti

18 Ноември, 2014 10:02, обновена 18 Ноември, 2014 10:04 4 698 1

G-Power пусна "антиограничител" на скоростта

  • g-power-
  • v-max-
  • тунинг

Джентълменското споразумение между немските производители за изкуствено ограничение на скоростта до 250 км/ч независимо от мощността на автомобила определено не се нрави на някои купувачи, особено ако живеят в Германия с нейните аутобани. Неписаният регламент дава хляб не само на доста тунинг ателиета, а пълни и касите на самите компании, които често предлагат специални пакети с по-висока максимална скорост срещу допълнително заплащане.

Типичен пример за предимството на сухата пара пред джентълменските договорки е M Driver’s Package на BMW. В зависимост от модела, за който се поръчва, пренастройката на ограничителя може да увеличи максималната скорост от 250 на 280 км/ч (за M3 и M4) и дори до 305 км/ч (за M5 и M6).

Дори да заплати за такава модификация обаче, клиентът пак не получава всичко, на което е способна баварката му. На теория мощността на някои от най-наточените M-модели е достатъчна за достигането на 330 км/ч.

Точно такава стойност на скоростомера обещават от G-Force с новото си устройство. Срещу €3 451 плюс €108 за монтажа V-MAX премахва всякакви ограничения в бордовата електроника на BMW M3. Незнайно защо цената за M4 F82 е по-висока (€4 641).

От "антиограничителя" могат да се възползват не само собственици на "емки". V-MAX може да се монтира на всички 6- и 8-цилиндрови модели на BMW, но цените - както може да се предположи - не са никак ниски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тадд

    0 0 Отговор
    ай'ся пак едни пари по Коледа