Last news in Fakti

18 Ноември, 2014 12:06 2 198 0

Нов таблет-трансформър от Toshiba

  • portege z20-
  • toshiba-
  • таблет-
  • трансформър
От Toshiba представиха интересен таблет-трансформър, работещ под операционна система Windows. Името на иновацията е Portege Z20, а екрана е с размер 12.5 инча. Резолюцията на IPS дисплея е 1920х1080 пиксела, а процесора е Intel Core M (Broadwell) и използва пасивна система за охлаждане.
Самият таблет е с дебелина 8.8 мм и тежи 800 грама. Когато е в комплект с клавиатурата масата става 1.59 килограма. Оперативната памет е 8 гигабаята, а вградената от SSD е 256 гигабайта. Portege Z20 разполага с HDMI, microUSB портове и слот за microSD карта.
Докинг станцията има два USB 3.0 порта, Gigabit Ethernet и VGA. Налични са и Wi-Fi и Bluetooth модули. Капацитетът на батерията не се уточнява, но заедно с докинг станцията може да работи автономно до 16 часа. Клавиатурата има подсветка и специална защита от влага.
Цената на този етап не е известна. Ясно е обаче, че продажбите на Portege Z20 ще стартират през първата четвърт на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА