Last news in Fakti

12 Януари, 2015 14:41 1 909 0

Изненадващо Polaroid пусна два таблета

  • polaroid-
  • l7-
  • l10-
  • таблети
Компанията Polaroid, която в продължение на много години се асоциираше основно с фотоапарати, сега обърна внимание и на мобилната електроника. От марката анонсираха два нови таблета Polaroid L7 и L10, които разполагат съответно със 7- и 10.1-инчови дисплеи.
 
И двете устройства работят под операционна система Android 5.0 Lollipop, а процесорите им са четириядрени. Таблетите на Polaroid поддържат интерфейси WiFi и Bluetooth, но на този етап от компанията не разкриват повече подробности.
 
Знае се обаче, че новите таблети на Polaroid ще постъпят в дилърската мрежа през есента на тази година. Известна е и тяхната ориентировъчна цена. По-малкият L7 ще се продава за $99, а десетинчовото предложение ще струва около $150.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА