Last news in Fakti

19 Януари, 2015 10:15, обновена 19 Януари, 2015 10:17 2 634 1

Джойстик за следващия iPhone?

  • apple-
  • iphone-
  • джойстик

В последните години бутонът на телефоните и таблетите на Apple претърпя известна еволюция и вече има скенер за пръстови отпечатъци. Инженерите на калифорнийската компания обаче нямат намерение да спират дотук. За радост на геймърите следващото поколение на iPhone вероятно ще разполага с технология, която позволява копчето да бъде използвано като джойстик.



Ако се съди по разпространените изображения, бутонът ще има две фиксирани положения. Доколко сполучливо и удобно би било такова техническо решение ще покаже практиката. От Apple обаче вече са подали документи за патент и внедряването на технологията очевидно е само въпрос на време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 krufx

    0 0 Отговор