Last news in Fakti

24 Януари, 2015 12:00 2 936 0

GoPro разработват собствен летящ апарат

  • gopro-
  • gopro
GoPro разработват свой собствен мултироторен хеликоптер по-известен като Дрон, който най-вероятно следващата година може да се появи на пазара. Беше само въпрос на време, докато най-големият производител в света на малките камери с висока разделителна способност да насочи вниманието си към Дроновете. Явно GoPro са решили, че е време да се придвижат напред от сегашното си сътрудничество с някои от най-големите производители на Дронове. Най-вероятно премиерата им ще съвпадне и с премиерата на най-новия модел камери. Според Wall Street Journal, който цитира източници, запознати с плановете на компанията, първите Дронове ще се появят на пазара в края на следващата година, като целта е цена  между $ 500 и 1000 щатски долара.
Мултироторните хеликоптери, оборудвани с високопроизводителни малки камери стават все по-популярни в цял свят. Всички с малко повече адреналин в кръвта около света и професионалните пилоти ги използват, за да уловят най-добрите си трикове и за да подобряват уменията си. Ние сме доста сигурни, че достатъчно скоро почти всеки любител на спорта ще имат един. Всъщност, търговското използване на безпилотен самолет или хеликоптер е във възход в голяма индустрия, както и включително за производство на филми, земеделие и доставка на услуги. Parrot, един от най-големите създатели на Дронове на пазара едва наскоро разкри най-новия им модел, който идва с видео стрийминг с висока резолюция. Китайските DJI също стартира своя Phantom в началото на миналата година и като повечето от големите производители на Дронове те имаха доста голям успех.
Като се има предвид, че GoPro продава своите камери с цени вариращи от $ 200 до $ 500, ние можем само да предположим, че техните Дронове имат всички шансове да счупят интернет пространството и да станат изключително популярни само за няколко месеца. Въпреки, че не е имало потвърждение от самата компания досега, ние не виждаме никаква причина поради, която базираната в Сан Матео, Калифорния компания да не предприеме тази стъпка.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА