3 Февруари, 2015 19:17 3 305 7

Първата 5 мегапикселова камера пристига в Интер Експо Център

  • камера-
  • изложение
Първата 5 мегапикселова камера пристига в Интер Експо Център - 1

Първата 5 мегапикселова камера ще бъде представена на единственото у нас изложение за охрана и сигурност Security Expo, което ще се проведе между 25 и 28 март в Интер Експо Център. Това съобщиха от немската компания Моботикс.  Професионалната, компактна и полусферична IP охранителна камера за вътрешен монтаж осигурява 180-градусово панорамно изображение с висока разделителна способност.

Този продукт предлага високоскоростни изображения без размазване дори при слаба осветеност. Всички събития се записват автоматично. Интегрираният MaхActivity сензор разпознава дори най-малките движения и намалява броя на фалшивите аларми. Поддръжката е без нагреватели, вентилатори или други движещи се части. Няма нужда от софтуерни такси и безплатни актуализации.

Един модел от i25 обхваща цялата стая от стена до стена и заменя четириконвенционалникамеризавидеонаблюдение.Неговатакомпактнакамера се монтира на стена и създава комфорт с елегантния си  и ненатрапчив външен вид. Предлага се в два варианта, с  дневен или нощен сензор (цветен или черно-бял обектив), като i25 с черно-бял обектив е изключително чувствителна и подходяща за приложение при много слаба осветеност.

Цената, на която може да намерите новия продукт е 400 евро без ДДС.

Камерата Моботикс се произвежда в Германия и отговаря на всички стандарти на Европейския съюз за видео наблюдение. Продуктът е на българския пазар от края на 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    0 1 Отговор
    доколкото знам дори на телефоните има 13+ мп камери, май?????
  • 2 хидко

    1 0 Отговор
    Има и повече на телефоните, но не са с 180 градуса ъгъл, а и не са толкова чувствителни.
  • 3 Gost

    0 1 Отговор
    Просто заглавието е неземно просто,има телефони с 20+ мп камера.Да не говорим за специална апаратура и професионални фотоапарати.
  • 4 Shmeker

    1 0 Отговор
    Абе аз имам камкордер 4 мгп. модел 2008-ма... Много подвеждащо заглавие
  • 5 Гост

    0 0 Отговор
    Абе чете бре - 5 мегапиксела видео запис с 25 кадъра в секунда!!!
    Вашите смешни телефони /както и моя де/, правят максимум 50 кадъра в секунда с 2 мегапиксела /така нареченото fullHD/!!!
  • 6 Напиш

    0 0 Отговор
    Дано пуснат и система за видеорегистрация направена за автомобили. Много ми се иска, като се върна в Бг да направя няколко клипчета с куки на хранилка!
  • 7 гошо прупрунков

    0 0 Отговор
    камери за видеорегистрация и то full HD има много отдавна и то на съвсем достъпни жени като най-евтината в продавалник е 25 лева