Last news in Fakti

22 Февруари, 2015 08:11 2 752 4

Играчка за авто симулаторите от HPP Simulation

  • симулатор-
  • игри

Не всички могат да си позволят да притежават и управляват състезателна кола и за това са създадени симулаторите, които максимално да доближат до пистата или калния планински път. Това не пречи и на пилотите да ги използват, за да тренират своите умения. Евтините изпълнения често се отдалечават от истинското усещане. Тук се появяват HPP Simulation с техните произведения. В случая те показват как работи тяхната педална кутия. Тя е изработена от фрезован алуминий и дори спирачният педал има собствено казанче с течност, за да доближи максимално реалността.

Кутията се предлага в два варианта - вертикална и наклонена, като всяка е с USB входове и комплект за закрепване. Спирачката може да бъде настройвана според индивидуалните нужди, газта е вързана към потенциометър за по-гладка работа, а съединителят с неговите фино настроени пружини също се доближава максимално до този в състезателна кола. Кутията може да бъде регулирана на височина и вляво или вдясно от позицията на волана. Като цяло това е играчка за истински маниаци.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИванов

    0 0 Отговор
    Като се научат да симулират акуратно периферно зрение и странични ускорения и да струва по-малко от един състезателен карт (10000 - 15000 лв) - да се обадят
  • 2 ккк

    1 0 Отговор
    Те хората на много неща са се научили,но ти ще си останеш хейтър до края.
  • 3 ВИванов

    0 0 Отговор
    Изразих се зле. Това, което имам предвид, е че съм започнал със симулатори и сигурно съм похарчил към 6-7 хил. лв. за волани, педали, седалки, монитори, видеокарти .... накрая излязох на истински писти, с истински автомобили и ми се ще от началото да бях знаел, че един състезателен карт, или мотор може да бъде толкова достъпен. Понеже реалната машина няма нищо общо като усещане със симулатора, дори той да е професионален и да струва 100 000 долара - не можеш да бъдеш достатъчно прецизен и бърз с него, защото половината ти сетива не участват, нито можеш да се приближиш до тези нива на адреналин.

    Коментиран от #4

  • 4 селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ВИванов":

    Има симулатори каквито искаш, но се ползват за съвсем други неща и струват колкото цялата писта заедно с колите коите се карат по нея в даден момент.