Last news in Fakti

23 Май, 2015 10:00 3 483 1

Нов часовник от Ferrari - Aero Touch

  • ferrari-
  • aero-
  • touch-
  • watch-
  • scuderia
Нов часовник от Ferrari с тъч дисплей с името Aero Touch. В бума на смарт часовниците от Скудерия решиха, че не трябва да са толкова смарт, а по-скоро интересни и стилни. Тъчскрийн технологията се съчетава с дизайна наподобяващ изглед на автомобил в аеродинамичен тунел. Повечето от часовниците създавани от Ferrari са препратка към миналото, докато този по-скоро показва технологичните успехи на компанията.
Това е и препратка към нещо, което променя завинаги болидите на Формула 1, когато през 1996 година те монтират повечето необходими неща за пилотите директно върху волана на болидите за по-лесен достъп. Дисплеят на този дигитален часовник може да сменя цветовете си, като избора е между син, бял, жълт и черен.
Корпусът е със стандартна големина от 46мм и може да бъде то два вида стомана - обикновена и такава с черно йонно покритие. Короната и каишката имат също четири варианта на цветове черен, червен, син и бял. Тази нова играчка от Ferrari ще струва скромната сума от 216 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    По 20 лв. са тия часовници ве