Last news in Fakti

26 Юни, 2015 16:12 4 545 1

Летящата раница става достъпна от 2016-а

  • martin aircraft company-
  • p12
През следващата година Martin Aircraft Company ще пусне на пазара първите летящи раници. За жалост обаче, те няма да са никак евтини. Цената на ще им стартира от $150 000. В момента има готов прототип, който беше показан на парижкото авиошоу.
 
Версията Р12 е оборудвана с двигател V4, който е с мощност от 200 конски сили. Автономният полет е 30 минути при скорост до 74 км/ч. Максималната височина, на която може да се издигне летящата раница е 1000 метра.
 
Апаратът може да се движи безпроблемно с товар от 120 килограма, но не и с по-голям. Вижте повече за иновацията, която има за цел да се превърне в най-опростеното летателно средство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    На фона на новите мултироторни системи за управление това изглежда доста олдскуул.
    Управление с насочващи елерони на струята ... е, пак е нещо.