Last news in Fakti

8 Юли, 2015 12:08 2 426 1

iPhone 6 под косачка

  • iphone 6-
  • косачка
Работата на видео блогърите съвсем не е лека. За да набират повече гледания в мрежите за видеосподеляне те се принуждават да измислят все по-зрелищни тестове. Свикнали сме с клипове, показващи колко и на какво издържат актуалните мобилни устройства, като повечето пъти идеята е да симулират ситуации от реалния живот.
 
В случая обаче не е точно така. Става дума за новия iPhone 6 и възможността му да издържа под ударите на... косачка за трева. Според автора на видеото подобна ситуация е напълно възможна, защото мнозина от американците сами косят ливадите си. И донякъде има право. Какво се случва с чисто новия iPhone, вижте.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АГ

    0 0 Отговор
    Може да опитат дали издържа на рязане с ъглошлайф :-)