24 Септември, 2015 12:29 8 542 2

Новото Vertu Signature Touch с цена от $21 000

  • vertu-
  • signature touch
Британската компания Vertu, специализирана в производството на свръхлуксозни мобилни телефони, представи най-новата версия на своя модел Signature Touch. Иновацията разполага с 5.2-инчов дисплей с Full HD резолюция и със защитно сапфирено стъкло.
 
Процесорът е осемядрен 64-битов Snapdragon 810, а оперативната памет е 4 гигабайта. Вградената такава е 64 гигабайта, като освен това е предвиден и слот за microSD карта. В устройството са налични още Bluetooth, NFC и LTE модули. Камерата е 21-мегапикселова с диафрагма f/2.2 и с двойна LED светкавица.
 
Новото Vertu може да снима видео в 4К резолюция, а батерията му е с капацитет 3 160 мАч, като тя може да се зарежда безжично. Смартфонът е изработен от доста скъпи материали - корпус от титаниева сплав, кожа от алигатор и т.н. Операционната система е Android 5.1 Lolipop, а в зависимост от модификацията новия флагман, Vertu Signature Touch ще се струва в диапазона $10 000 - $21 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.