Last news in Fakti

29 Юни, 2015 18:00, обновена 29 Юни, 2015 18:45 3 471 0

Vertu и Bentley с втора лимитирана серия телефон

  • vertu-
  • bentley-
  • phone-
  • luxury

Vertu представи нов телефон на Фестивала на скоростта Гуудууд. В ерата на смартфоните производителят на луксозни апарати явно няма намерението да се впише в обстановката, но това не значи, че е за подценяване. Луксозният модел е вдъхновен от Bentley Mulsanne Speed и някои от детайлите му са изработени от същите материали като полираната стомана и въглеродните влакна на автомобила. Кожата, която обгръща телефона, носи името Beluga Black и идва от същия производител, който осигурява материала за салона на Mulsanne.

Освен стандартния вариант ще има избор от 2 300 възможни комбинации от различни материали. Това е вторият подобен модел, като партньорството на двете луксозни марки стартира преди пет години. Освен на това събитие представянето ще се състои и на още няколко подбрани, между които е и Pebble Beach Concours d’Elegance. Спокойно може да ви уверим, че това бижу няма да бъде евтино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА