Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 09:39 3 093 0

Само за фенове на "Междузвездни войни"

  • star wars-
  • hp-
  • pavilion

Хардкор феновете на сагата "Междузвездни войни" няма как да не харесат новото предложение на HP, представляващо стилен и тематичен ноутбук. Името му е HP Star Wars Special Edition и е базиран на моделната линия Pavilion. Производителят е обърнал особено внимание не само на корпуса, а и на различни детайли от софтуера. Така например, при включване или изключване на USB памет, компютърът издава звук като този на R2D2.

Една от главните икони е във формата на Звездата на смъртта. Между дисплея и клавиатурата има надпис "Galactic Empire", а като опция се предлага мишката "Дарт Вейдър". Иначе ноутбукът е с FullHD екран с диагонал 15.6 инча и процесори Intel Core i5 и i7 Skylake. Оперативната памет е 12 гигабайта, а хард диска - 2 терабайта. Ноутбукът е снабден и с висококачествено аудио от Bang&Olufsen. Предварителната поръчка може да се направи срещу $700, а тематичните мишка и калъф струват още $40. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА