Last news in Fakti

3 Февруари, 2016 11:10 6 407 12

Невероятно, но факт! Каменна облицовка за Bentley

  • bentley-
  • flying spur-
  • каменна облицовка-
  • интериор

Интересно интериорно решение за новото Bentley Flying Spur се появи от "придворното" тунинг ателие на марката. Специалистите от Mulliner са разработили една екстра, позволяваща на собственика на Flying Spur да се почувства като в царски дворец.

Става дума за каменни облицовки в салона. Британците твърдят, че това са най-качествените кварцови шистш, който се добиват и обработват изцяло ръчно. Клиентите могат да избират между няколко цвята - от бял Autumn White до червен Terra Red.Дебелината на каменната облицовка е само 0.1 мм, което според хората от Mulliner не пречи на навременното отваряне на въздушните възглавници. Този тънък каменен пласт се монтира на специална вложка от стъклопласт.

Все още не е ясна на новата екстра, но тя съвсем не е най-скъпата сред предлаганите опции за новото Bentley Flying Spur. Предвид качеството на материала и марката на автомобилите, е ясно, че сумата съвсем няма да е малка.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    3 0 Отговор
    До къде стигна финасовия разврат, да возим камъни по колите за по-евтино.
    Тази икономическа система трябва да бъде изкоренена, за да може човечеството да продължи напред.

    Коментиран от #3

  • 2 benz

    1 0 Отговор
    Vratata na S klasa w220 . Maybach predlagat tazi ekstra mnoo otdavna struva okolo 250 300 hilqdi evra sepak e maybach
  • 3 Бат Саше

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Радвам се да прочета подобно нещо. За сега сме двама, мислещи по еднакъв начин, остават още 7, 8 милиарда... Много скоро алчните за пари човеци, с промити мозъци, ще разберат, че парите не стават нито за ядене, нито за пиене и дишане ама няма да е останало нищо друго освен безполезните хартийки, заради които са се самоунищожили.
  • 4 Гошко

    1 0 Отговор
    На ентусиаста с майбаха ! Майбах го закриват ! Ако се харесваше щяха да го купуват, ако го купуваха нямаше да го закриват ! И продължавате да споменавате по нисък клас коли като - мерцедес и бмв, редом до висок клас коли като - Ролс , бентли , ферари, ламбогини, мазерати и астон мартин ! С балканския мантилитет ...

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гошко":

    Нещо сам си противоречиш - точно Мерцедес, БМВ и АУДИ възродиха марки като Ролс, Бентли, Лаборджини и Астон Мартин.
    И точно защото изброените от теб "велики" марки не им купуваха колите, за това фалираха и бяха купени от немците. Така избегнаха участта на TVR и доста други марки, блестели с уникалността си, но само по едно десетилетие.
  • 6 Гошко

    1 0 Отговор
    Незная никоя от изброените от теб марки да е била фалирала преди да бъде купена !!! Явно както се изразих по-долу с балканския манталитет и представи .... няма как да стане без пример ! Ако вие имате фирма за производство на пластмасови чаши за кафе. всяка сутрин 3 милиарда (тоест половината от населението на земята ) пие от тях ще направите голям оборот. А аз произвеждам кристални чаши много висок клас за 1 % от населението на земята и правя значително по-малък оборот . и ако някой ден ми купите фабричката ще ви станат ли по-висок клас пласмасовите чаши по-добри от кристалните !

    Коментиран от #8

  • 7 Гошко

    1 0 Отговор
    О забравих тойота сигурно е най-високия клас автомобил щом си говорим за мащаб и продажби ! И последното десетилетие за България не е за цял свят ! Света е бил цветен за другите и преди 89-та
  • 8 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гошко":

    Абе ти нормален ли си или си самородно тъп?
    Да ми пишеш за балкански манталитет е толкова нелепо, че направо граничи с гротеска!!!
    Всичко в Ролсовете и Бентлитата е немско, така че спирам да се занимавам с тъпотиите ти за чаши и "висши" класове автомобили само заради буквите на капака!!!
  • 9 Гошко

    1 0 Отговор
    Аз какво казах за манталитета ! Като разбереш че грешиш и се почва псуването хахахахаха . Само в България и албания мерцедеса е голям . Дори в германия новата S класа е такси МАСОВО ( наблегни на МАСОВО ) интересувай се преди да пишеш някакви локални представи за лукс и гъзария.

    Коментиран от #11

  • 10 Гошко

    1 1 Отговор
    И незнам кое е немско - като италианска фирма прави дори дизайна и на ВТОРОКЛАСНИТЕ мерцедес. хахахахаахахах
  • 11 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гошко":

    Най-учтиво те приканвам да отидеш на психиатричен преглед, защото е очевидно, че имаш проблеми!
    Ако за теб псувня е това, че съм те нарекъл самороден глупак, то май диагнозата ти е ясна!
    Наистина приключвам да споря с теб, защото си с коефициент на интелигентност едноцифрено число. Не е лошо да не се чувстваш длъжен да ми отговаряш, защото не харесвам Мерцедес и за това карам Ягуар - но не съм заблуден като теб и не казвам на черното бяло!!!
  • 12 Гошко

    2 0 Отговор
    хахахахахаха знам че съм те засегнал с примера ! Примери се дават на малки деца. Нямаше как да ти обясна по-добре, че има разлика в КАЧЕСТВО и КОЛИЧЕСТВО и цял дял от пазарната икономика ! В цял свят казват че мерцедес, бмв и ауди са скъпите коли на бедняците ( следваща стъпка след ситроен, рено и форд) само в България и албания са върха ! Успех ....