Last news in Fakti

19 Февруари, 2016 11:47 9 401 10

Opel показа интериора на бъдещето

  • opel-
  • gt-
  • интериор
Opel показа интериора на бъдещето - 1

Немците от Opel публикуваха фотография на салона на концептуалното купе GT, премиерата на което ще се състои през следващия месец в Женева. Според специалистите от компанията именно така ще изглеждат интериорите на бъдещето.

Това, което се вижда от снимката е, че в салона изцяло отсъстват механични бутони. В прототипа е използван иновационен интерфейс, позволяващ на колата самостоятелно да разпознава кой водач е зад волана и да му предоставя индивидуални настройки.

Opel показа интериора на бъдещето

pel GT ще има цифрови прибори на арматурното табло, а така също и два особени кръгли монитора от двете страни на таблото. Те са на мястото на вентилационните отвори и са в стила на авиационните турбини. Предназначението им е да заменят стандартните странични огледала.

на този етап от компанията не смятат да пускат иновацията в серийно производство. Идеята на този концепт е да демонстрира бъдещите технологии, които поетапно ще се интегрират в серийните модели с марка Opel.Opel показа интериора на бъдещето


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мента с мастика

    3 1 Отговор
    красиво е ... но под капака да не е наврян някой ЕКОТЕК, че ще развалят пейзажа...
  • 2 Казака

    1 3 Отговор
    като всичко немско твърдо и неуобно.
  • 3 Инжинер

    1 2 Отговор
    Трябва да измислят най-здравото стъкло, и да премахнат най накрая гредите на предния прозорец - и ето ти бъдеще!

    - по малко инциденти
    - по малко кражби
    - ако се търкулне по покрив.... то стъклото е най-здравото... и само ще се надраска, а ако е горила глас 10, даже и това няма да направи
  • 4 Nick

    1 1 Отговор
    мента с мастика и кво? Аз като имам екотек и нямам ядове , недей да говориш без да знаеш.

    Коментиран от #5

  • 5 Angel

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Nick":

    Аз пък имам екотек и гори масло като за световно, през 2 дни му наливам! Зафира 1.6 2002 година. Ауди 80 1991 карам когато съм в балгария и не го пипа, а е с 11 години по-дърто!
  • 6 Rick

    4 1 Отговор
    То си зависи от поддръжката .. аз карам абсолютно същия мотор и не се оплаквам от горене на масло. Всички лоши мнения идват от некадърни собственици, които искат да се качат в колата и да я карат без да поглеждат нищо по нея. Ама то не става така.
  • 7 Иван

    3 0 Отговор
    Всичко е от поддръжката и километрите.Имам Омега Екотек на 15 год.Живея в Германия и си я взех 2013 г. от първи собственик със сервизна книжка.Колата беше на 81000 км. и беше,и е като нова.Сега е на 122000 км.Сменям масло на 20000 км. според предписанието.Разхода ми на масло е не повече от 100 гр. за тия км.Ако щете вярвайте.Искрен съвет -не купувайте кола от България.Ако човек е търпелив ще намери свястна кола.Между другото първата ми кола беше Опел Рекорд.И него взех на 95000 км. по споменатият начин-с търсене и търпение.В момента е в гаража ,на 37 год.,не я карам но е в изправност и ми се свиди да я дам за скраб.Пожелавам ви такива автомобили.....
    ПС -от Бг съм се набутвал с кола ,,нов внос,, и няма да повторя!

    Коментиран от #8

  • 8 Legnum

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    СкраП, Иване, а за останалото си прав.
  • 9 Dejan Andreevich

    0 0 Отговор
  • 10 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Не се дърляйте бе хора!!! Или като оня с коня-на слама или както е тръгнало - на ток....Иначе тези от хлопел направо ме утрепаха.....Та приближавам към кенефа на 4 гуми и той ми вика - Здрасти Румбаааа как си бе пич ???? А бе вие превъртехте ли бе хора ????