Last news in Fakti

1 Юни, 2016 14:19 4 206 1

SIM-карта във всяко Audi

  • audi-
  • cubic telecom-
  • sim-карта-
  • mmi navigation-
  • mmi navigation plus-
  • audi connect sim
SIM-карта във всяко Audi - 1

Audi и ирландският доставчик Cubic Telecom, специализиран в "интернет на вещите", са сключили партньорско споразумение, по силата на което автомобилите на германския производител ще могат да се поръчват с вградена SIM-карта. Опцията ще бъде достъпна за всички нови коли с мултимедийна система с поддръжка на фирменото приложение Audi connect.

Засега услугата Audi connect SIM се предоставя само на територията на Германия, но скоро ще бъде активирана и във Великобритания. Cubic Telecom използва вграден модул eSIM, но собственикът на автомобила може да се откаже от ирландската карта и да зареди своята.

Преимуществото на SIM-картите на Cubic Telecom е неограниченият трафик в европейските страни и липсата на нужда от превключване между операторите при пресичане на границите. Тригодишният договор с ирландския доставчик е безплатен за купувачите на нови "аудита" от моделите A3, A4, Q2 и Q7. Колите обаче задължително трябва да са оборудвани с мултимедия MMI Navigation plus.

Ако автомобилът има система MMI Navigation, безплатният абонамент важи само три месеца, а тригодишен може да се подпише срещу допълнително заплащане. Впоследствие Audi connect SIM ще започне да се предлага и за моделите TT, R8, A6 и A7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 напред назад

    0 0 Отговор
    Бай Брадър навсякъде !
    Човек вече не може да се облекчи без някой да иска да знае за това чрез интернет.
    Уж в "полза" на човека, ама ако нещо не си платил, нещо си казал "накриво" в някой сайт или просто защото не си удобен на някой с повечко власт и щрак "шалтера" Та на там е тръгнал света, първо чипове и симове във всякакви предмети после и в мозъка и е ти готов рояк биороботи с промити мозъци.
    Тъжно, ама на там май вървят нещата...