Last news in Fakti

18 Юни, 2016 09:14 2 558 0

И господ ли използва 4G?

  • събор-
  • крит-
  • православие

Най-малко 400 епископи, клирици, теолози и учени в продължение на седмица ще търсят отговор на най-наболелите въпроси на православието

И господ ли използва 4G? - 1

И господ ли използва 4G? На този въпрос отговор ще даде започналия на гръцкия остров Крит православен събор.

Гръцкият мобилен оператор Cosmote обяви, че е изградил инфраструктура от 4G поколение за участниците и гостите на форума. Очаква се тяхната бройка да надхвърли 1000 души. Най-малко 400 епископи, клирици, теолози и учени в продължение на седмица ще търсят отговор на най-наболелите въпроси на православието. Тяхната работа ще бъде отразявана от близо 150 журналисти от Гърция и света.

По тази причина от Cosmote са заложили на най-иновативните и надежди решения за осигуряване на бърз и безжичен интернет.

От ИТ фирмата уверяват, че са интегрирани решения за защита от кибератаки. Официалният сайт на православния събор е достъпен на гръцки, руски, английски и френски езици.

Зевзеци се шегуват, че отците от Никейския събор не са ползвали интернет в дискусиите за вярата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА