Last news in Fakti

1 Септември, 2016 16:07 5 202 2

Желязна количка за 18 хил. лв.

  • bugatti-
  • chiron-
  • копие-
  • умален модел-
  • amalgam collection
Желязна количка за 18 хил. лв. - 1

Ако човек няма излишни €2.4 млн. за новото Bugatti Chiron, вероятно би се замислил за умалено копие, с което да начеше крастата си. Предложението на британския производител Amalgam Collection обаче категорично не покрива критериите за достъпност.

Желязна количка за 18 хил. лв.

Компанията е специализирана в изработката на ексклузивни умалени копия на различни култови модели от всички епохи. Запазена марка на Amalgam Collection е изключителното внимание към детайла и пълното съответствие с оригинала. Англичаните дори ползват официални заводски чертежи от производителите, за да постигнат достоверност без аналог.

Желязна количка за 18 хил. лв.

Този Chiron в мащаб 1:8 не само е изработен по автентична документация от Bugatti. Специалисти от завода са контролирали целия процес на проектиране и производство, в резултат на което Amalgam Collection е избрана за официален доставчик на умалени копия за дилърите на марката.

Желязна количка за 18 хил. лв.

Подобна количка може да се купи от лондонското представителство на Bugatti срещу £7 940 (18 464 лв. по днешния курс). Комуто тази сума изглежда прекалена, може да се насочи към по-достъпния вариант в мащаб 1:12 за "жалките" £1 245 (2 895 лв.).

Желязна количка за 18 хил. лв.

Желязна количка за 18 хил. лв.

Желязна количка за 18 хил. лв.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    0 0 Отговор
    Е сега! Още другата седмица китайците ще ги пуснат по 10 лева.
  • 2 BMW

    0 0 Отговор
    И сега има китайски, това е съвсем друго ниво и е за хора с много пари.