Last news in Fakti

26 Декември, 2016 10:08 8 241 1

Легло се движи със 135 км/ч (видео)

  • том коул-
  • гинес-
  • мобилно легло
Легло се движи със 135 км/ч (видео) - 1

Британският състезател Том Коул попадна в Книгата за рекордите на Гинес, защото успя да ускори до 135 км/ч... един креват. Видео с рекордното постижение беше пуснато в YouTube канала на Hotels.com, с финансовата поддръжка на който беше направен рекорда.

В основата на най-бързото легло е доработено шаси и силов тракт от Ford Mustang GT. Упражнението е направено на известната драг отсечка на летището Emirates Motorplex, намиращо се в Обединените Арабски Емирства.

Предишният подобен рекорд беше направен във Великобритания през 2008 година. Тогава друго мобилно легло успя да развие скорост от 111 км/ч. Вижте странното постижение на Коул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 3 Отговор
    простотии