Last news in Fakti

29 Декември, 2016 12:52 2 001 0

Как да заякнем с компютърни игри?

  • stealth-
  • тренажор
Как да заякнем с компютърни игри? - 1
Отговор на този въпрос ни дава едно ново изобретение. Името на тази иновация е Stealth, а предназначението и е да съвместява физическата тренировка на ползвателя с игровите процеси на неговия смартфон.Как да заякнем с компютърни игри?
Устройството, което виждате на снимките има специален жлеб за смартфон, като чрез физически упражнения можете да играете на компютърна игра. Само една от тези игри обаче е безплатна.Как да заякнем с компютърни игри?

Останалите се платени, но според разработчиците са много интересни, като са разработени така, че направят тялото ви съвършено. С други думи играете компютърни игри и придобивате перфектна фигура. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА