Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 13:00 1 780 1

Ще можем да гледаме телевизия през Facebook

  • facebook-
  • телевизия-
  • реклама-
  • зукърбърг
Ще можем да гледаме телевизия през Facebook - 1
Снимка: shutterstock.com

Facebook може съвсем скоро да промени телевизионния пазар по света. Социалната платформа стартира нови приложение за цифрови декодери, което ще включва само качествени телевизионни програми, лицензирани от компанията, съобщава Wall Street Journal.

През изминалата година Facebook бе компания, съсредоточена много силно в системата за видео на живо, но през 2017 ще се опита да надгради. Марк Зукърбърг се опитва да осъществи сделки с големите студия за производството на съдържание, което да бъде достъпно в самата платформа.

Другата голяма цел на приложението е огромната реклама и големите печалби, които ще постъпят от него. Простата сметка показва, че колкото е по-дълго едно видео, толкова повече ще бъдат рекламите, а в същото време цената на рекламните клипове ще расте.

Не е ясно кога точно ще стартира новия проект на компанията, но е очевидно, че това е само въпрос на време. Facebook направи огромни промени през последните 2 години. Най-скорошната иновация, обявена от компанията засяга главно приложението Facebook Messenger.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе да

    2 1 Отговор
    Големите студия за производство на съдържание искат да си приберат стотинките преди всичко. Така че, примерно, няма да имате HBO у фейса със сигурност!