Last news in Fakti

10 Март, 2017 14:09 3 096 2

Как да изкъпем кучето с прахосмукачка

  • barkbath-
  • кучета-
  • къпъне-
  • домашин любимци
Как да изкъпем кучето с прахосмукачка - 1

Мъките, необходими да изкъпем домашния си любимец след разходка са към своя край. Или поне така ни уверяват авторите на иновацията, наречена BarkBath.

Тя е дело на специалистите от компанията Bissell и представлява нещо, подобно на прахосмукачка.Как да изкъпем кучето с прахосмукачка

В устройството обаче има и резервоар с вода, който измива козината и след това изсмуква мръсотията.

Тестовите версии на BarkBath се продават за $99, а как действа устройството, вижте във видеата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучкар

    3 0 Отговор
    Имам две дългокосмести кучета и мога да кажа че проблема е когато трябва да им миете лапите, а и корема, след разходка, както и сушенето след това. Проблема не е в къпането на кучетата, когато станат за къпане, нито пък че трябва да ги къпете в банята. Та тази джаджа ще върши работа, но не и за лапичките. Както и не мисля че ще мие много ефективно дългокосместите, по-скоро само повърхностния слой. Мисля че всяка перяща прахосмукачка ще свърши подобна работа.
  • 2 Патето Яки

    6 1 Отговор
    Браво бе на тия години да си куче, чешат те, къпят те, хранят те и половинка ще ти доведат за развлечение.