Last news in Fakti

17 Април, 2024 10:34 1 172 5

Ford ще прави поставки за чаши за кучета в колата

  • поставки за чаши-
  • автомобили-
  • кучета

Вградената купа включва сензор за определяне на обема на водата

Ford ще прави поставки за чаши за кучета в колата - 1

Да се ​​шегуваш с американския навик да пълниш интериора на колите с поставки за чаши е лошо възпитание, но е факт. Американските автомобилни марки обаче не са обидени и продължават да работят усилено в тази посока.

Инженерите на Ford, например, са разработили централна конзола с електрическо плъзгане, която може да се използва както от пътници, така и от домашни любимци, по-конкретно от кучета.

Номерът е, че поставката за чаши на такава централна конзола включва... поставка за купа с вода. Идеята е, че по време на дълъг път кучето може също да поиска малко вода. Но това не е всичко.

Системата за наблюдение следи кои места в купето са заети и къде точно се намира четириногото. Вградената купа включва сензор за определяне на обема на водата. Контролер, който движи конзолата, има за цел да не прави твърде резки движения за да не се разлива вода.

Остава само да изчакаме дебюта на най-удобния Ford за кучета досега. Любителите на кучета вероятно вече са се наредили на опашка...


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПП контрабанд

    1 2 Отговор
    Специално за ПеПеpаcи и техните пудели! Ми то при такува пудели пачконоси, как да не ги глезиш!
  • 4 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор
    Ford ще прави поставки за чаши за кучета в колата.

    А кутиика за изполвани кондоми на Ромеовците.

    Или чекмедженце за дамски превръзки 3 капки ?!?

    Глюпости по фордовски !
  • 5 шаро

    0 0 Отговор
    Измислили са го за бездетни семейства, които ще зачестяват в близкото бъдеще