Last news in Fakti

19 Януари, 2022 19:33 1 669 1

Nissan представи серия аксесоари за кучета

  • nissan-
  • x-trail-
  • qashqai-
  • аксесоари-
  • кучета

Атрибутите за четириноги са налични за Qashqai, X-Trail и Patrol

Nissan представи серия аксесоари за кучета - 1

Nissan разшири гамата си от аксесоари в Австралия и предложи на клиентите си специална серия, посветена изцяло на домашните любимици. Принадлежностите са брандирани с логото на компанията и имат за цел да помогнат, както на кучетата, така и на техните собственици.

Nissan представи серия аксесоари за кучета

Към момента серията е налична само за „джиповете“ на Nissan от моделите Qashqai, X-Trail и Patrol и включва различни елементи в зависимост от това кой от автомобилите използвате.

Nissan представи серия аксесоари за кучета

Цялата гама включва предпазна подложка за багажник, протектор за задната броня, гумена подложка за багажник, калъф за седалки, каишка, купичка и торбичка за храна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Е то какво да представят. Не може само на стари лаври. Да новите им модели са красиви, има визия, но нямат двигатели. Пълен кошмар.