Last news in Fakti

24 Декември, 2011 10:29 11 655 4

Свободна продажба за скутерите на ФБР

  • t3-
  • скутер-
  • фбр

 

До този момент компанията производител на скутера T3 Motion работеше за клиенти като Пентагона, ЦРУ, ФБР, полицията и за различни охранителни структури. През пролетта на следващата година обаче тези превозни средства ще бъдат пуснати за свободна продажба в над 30 страни.
 
Държавите не са избрани случайно. В тези страни скутерът T3 Motion се приема като електрически велосипед и за предвижването с него не се изискват никакви документи и сертификати. Електро скутерът Т3 се появява на бял свят през 2006 година, но чак сега излиза от полицейско-военната ниша.
 
Превозното средство представлява триколка с предно предаване. Има четири скорости, благодарение на които може да се движи със скорост от 8, 12, 16 или 19,5 км/ч. Автономният пробег на T3 Motion не е никак малък - от 40 до 60 километра. Малкото електромоторче се захранва от йон-литиеви батерии.
Товароносимостта на интересния електрически скутер е 204 килограма, а самото усктройство тежи 136 килограма. Задните две колела са триспицови и са с диаметър 15 цола. Те са снабдени с дискови спирачки, а както вече споменахме предното колело е задвижващо.
 
Към допълнителното оборудване на цивилната версия ще се предлага GPS навигация, багажник, LCD дисплей и шест цветови варианта. Цената за това превозно средство обаче не е никак ниска. Най-базовият вариант старира от $8 900.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sabin

    1 0 Отговор
    искам да си купя такъв
  • 2 Т.Едисон

    1 0 Отговор
    Ба! За толкова пари бих си купил много по-полезни неща.
  • 3 стела

    0 1 Отговор
    страхотни моторчета, искам да си купя, но незная как. бих вложила пари в такива технологий стига да имам тази възможност
  • 4 илко илков

    0 0 Отговор
    завийте ми 3 броя