Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 16:45 1 565 1

Компютърна игра запазва напредъка чрез пийване

  • warhorse-
  • kingdom come: deliverance-
  • компютърна игра

Виртуалните алкохолни напитки имат важно значение в предстоящата ролева игра Kingdom Come: Deliverance. Разработчиците от чешкото студио Warhorse дълго не можели да решат как да работи функцията за бързо запазване (Quick Save), докато някой не предложил това да става в пивницата.

Така авторите на Kingdom Come: Deliverance измислили напитка, от която героят трябва да си сръбва, за да запази напредъка си в играта. Питието може да се носи и в бутилка. Ако героят не разполага с такава, запазването е невъзможно.

За съжаление постоянното активиране на функцията Quick Save може да има и отрицателен ефект. Ако злоупотребява с надигането на шишето, героят може да се напие и да му стане лошо. Поносимостта към алкохола е отделна способност в Kingdom Come: Deliverance, която влияе на красноречието, помага му да се справя с опиянението и свързаните с него усложнения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БарманЯ

    11 0 Отговор
    В БГ версията ще има нужда от бандерол, КАТаджия в храстите, тайни куестове с казаните за ракия и митничари под прикритие, които се ловят на пачка столевки даващи индулгенция )))