Last news in Fakti

8 Декември, 2017 13:05 1 266 3

Писоар облъчва с реклами

  • mr.friendly-
  • писоар

Холандският стартап Mr.Friendly създаде писоар с вграден екран, който започва да излъчва реклами веднага щом някой започне да се облекчава в него, съобщава The Next Web. Изобретението може да се контролира от облачен център за управление.

"Mr.Friendly избира момента, в който човек е най-отворен към получаване на информация. Идеалните условия са да не може да избяга и бъде съсредоточен в съобщението. Това се случва крайно рядко, особено в съвременния свят", хвали изделието си производителят.

Холандците твърдят, че освен с гарантирано облъчване на зрители в деликатна ситуация с реклами писоарът може да прави пари с пестене на вода. Цената на Mr.Friendly не се съобщава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WC riot

    13 0 Отговор
    Да им пикам на рекламите !!! Човек вече не може спокойно да се облекчи без да се опитат да му пробутат някои шит продукт !
    Добре, че съм висок, екрана ми е баш на мерника ;)
  • 2 сойкаПрисмехулка

    2 0 Отговор
    Това е престъпление срещу личността.
  • 3 Патриот

    4 0 Отговор
    Аз не съм много висок - 1,80 съм, но предполагам с точната парабола и аз ще мога да се справя.
    Капитализъм няма как. Не е като лошият социализъм.