Last news in Fakti

11 Декември, 2017 16:19 2 511 4

I-Pace ще изминава над 300 км

  • jaguar-
  • i-pace
I-Pace ще изминава над 300 км - 1

Една година след като концептуалният модел I-Pace беше показан на Автомобилния салон в Лос Анжелис, Jaguar се завръща в града с производствен прототип за последни тестове на пробега и издръжливостта преди официалното му глобално представяне през 2018 година. Серийната версия, която в монета се движи по пътищата на Лос Анжелис, може да измине с едно зареждане 200 мили, което е равно на 322 километра.

Иън Хобан, Директор на автомобилна серия Jaguar, каза: „След 1,5 милиона мили глобално тестване I-Pace е готов за производство и доказа, че изминава дълги разстояния с едно зареждане. Първият електрически автомобил на Jaguar ще може също да се зарежда бързо; нашата цел е зареждане от нула до 80 процента да може да се постигне за една кафе пауза.“

Пълните спецификации и цени за мощния електрически SUV на Jaguar ще бъдат обявени през март 2018 г., когато официално ще започнат първите поръчки.

I-Pace ще изминава над 300 км


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 4 Отговор
    Аууу , кво стана пак , то щяха да са 500 км , 600 км и то това в Калифорния , а пък по на север колко ли , пък и кафе паузите на някои хора са по 3-4 часа и най-важното , НА ЧИИ СТАНЦИИ ще са тия "кафе паузи" , като освен тия на Тесла , другите я имат , я нямат по 50 кв захранване , мъка , мъка !

    Коментиран от #2

  • 2 Антиелектрика

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Стана това, че балонът на електричите се надува. Нещо те няма в съседната статия за започналия дефицит на батерии в световен мащаб, от едва 100-на хиляди миксера годишно.

    Коментиран от #3

  • 3 Електрика

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Антиелектрика":

    Нали балона бе Тесла?

    Нали щеше да се пука, когато автомобилостроителите започнат да произвеждат електромобили?

    Все още ли си на това мнение, че гледам друго започна да говориш?

    И този убиец на Тесла смята да я убива догодина с два пъти по-лоши характеристики от тези на Тесла през 2013г.

    За проблем с доставките на батерии ти говоря отдавна. Нали не очакваш да се появят от въздуха? Нали затова, дори в мечтите и картинките за 2022г. автомобилните концерни сънуват електромобили с характеристики на първата Тесла Модел S.

    Тесла така или иначе ще започне да си произвежда собствените батерии до месец, ВЪПРЕКИ ударите под кръста. Тогава проблеми с батериите ще имат останалите. Как в такъв случай, ще ти се сбъдне мечтата и пророчеството, за масово производство от останалите автомобилни производители, при тази липса на батерии?

    Май и идея нямаш какви ги говориш. Важното е да е АНТИ! Винаги е по-лесно да кажеш как нещо НЕ МОЖЕ да стане, отколкото да намериш начин да стане. Нали АНТИ?

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Електрика":

    Много правилно казано. Всички плюха по Мъск преди 10г. и му се подиграваха, че не се прави така в автоиндустрията, но после драпат като мръсни мачки след него. Каква конкуренция е тази колица? Да, различна е, но не е на ниво, камо ли по-добра и със сигурност не е по-евтина. Разстоянитето означава, че колата не е с повече от 60квч батерия, което съответства на първата модел С преди 10г., която вече дори не се предлага. На цена от 50х.пауда не е евтина, а пробега е смешен за нещо напълно ново и още не излязло. Сравнете само: и-пейс има 350 заявки, а за модел 3 има над 600 хиляди. Има разлика, а?