10 Януари, 2012 12:26 1 483 0

Apple патентова eлектронeн тренажор

  • apple-
  • iphone-
  • фитнес

 

Компанията Apple получи патент за ново мобилно приложение, което превръща iPhone в своеобразен фитнес инструктор. Чрез него собствениците на iPhone ще могат да следят своя тренировъчен прогрес, да съставят индивидуални програми за тренировка, както и да анализират статистиката между физическите занимания.
 
От патентът става ясно, че новото приложение може да се свързва с различни спортни тренажори и компютърни системи във фитнес залите. По този начин телефонът ще може да контролира различните натоварвания. Предвидена е и възможност за използване на готова програма, подаваща се от съответния фитнес салон.
 
В момента в официалния магазин за приложения на компанията App Store присъстват множество специализирани приложения за различни видове тренировки, но в новия патент всички те са обединени в една централна програма, която според хора от Apple, ще помогне много на начинаещите, занимаващи се с фитнес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА