3 Януари, 2018 17:51 3 711 3

Инкрустираха Lamborghini с 1.3 млн. кристала Swarovski

  • lamborghini-
  • huracan-
  • swarovski-
  • дария радионова

Червено Lamborghini Huracan, покрито с 1.3 млн. кристала Swarovski, бе заснето по улиците на Лондон. Автомобилът принадлежи на руската дизайнерка Дария Радионова и е доработен от британската компания Vinceri.

Радионова е известна със страстта си по модерните стъкълца. Преди да се сдобие с червения Huracan, тя е засичана да кара Mercedes-Benz CLS 350, нагизден с 1 млн. кристала Swarovski. С декорирането на колата са се занимавали няколко човека в продължение на 2 месеца.

По признания на самата Радионова украсата на CLS-а е струвала £35 000 (€39 500). Благодарение на стъкълцата обаче дизайнерката успяла да продаде колата за £154 600 (€174 250). Колко е струвала работата по Lambo-то не се съобщава.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    12 7 Отговор
    Рядка простотия! Това че целият свят е луднал по стъклените мъниста на един Сварен евреин е мярка за състощнието му!
  • 2 Николов

    7 0 Отговор
    Добре че колата се кара в Лондон, иначе ако беше в северозападна България още докато и го доставят щяха да изпопадат половината "стъкълца" още по пътя ;)
  • 3 Кобрата

    1 0 Отговор
    Ми щом толкова и харесват на момата тея кристалчета на Swarovski, нека си поръча да и накичат и пу.ето с такива