Last news in Fakti

22 Януари, 2018 17:29 3 123 0

Google Link - "комбайн" от актуални джаджи

  • google link-
  • джаджи-
  • електроника
Google Link - "комбайн" от актуални джаджи - 1

Устройството Google Link представлява таблет, който магнитно може да се присъедини към клавиатура и по този начин да се превърне в ноутбук. Към него може да се закачи и "умната" колонка Google Home, а екстравагантност на устройството добавят и външен тъчпад, и стилус, които се съхраняват в корпуса на апарата.

Google Link - "комбайн" от актуални джаджи

Идеята на представения от Мичио Пепърс концепт, е да обедини в едно центъра за управление на т.нар. умни домове. Подходът на дизайнера наподобява този, използван от Lenovo за смартфоните с марка Motorola, но тук авторът се е опитал да вмъкне всички актуални джаджи в едно устройство.

Google Link - "комбайн" от актуални джаджи


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА