Last news in Fakti

8 Април, 2018 10:05 5 998 3

Pimp my УАЗ

  • уаз-
  • мхм-
  • тунинг-
  • монголия

Продукцията Уляновския автомобилен завод си остава най-популярният транспорт в Монголия. Там "уазките" се ценят заради проходимостта и лесната поддръжка, а комфортът и луксът остават на заден план.

В монголското тунинг ателие МХМ обаче вярват, че дори съветските всъдеходи заслужават малко глезене. Работилницата, чието име се разшифрова като "Моторт Хуглийн Мастер" (приблизително "Мотори Рицари Майстори"), представи VIP-версия на УАЗ-452.

Първият етап от доработката на всъдехода са модификациите по каросерията. Те обаче бледнеят пред салона. Освен че получава сериозна шумоизолация, той е обзаведен с истински "мебели" от метални профили, покрити с влагоустойчив шперплат.

Между пътническия и шофьорския отсек е разположен телевизор, а задните врати са блокирани, за да се образува П-образен диван с масичка по средата. Кожената тапицерия е допълнена от дървени декорации, а в тавана са монтирани светодиодни лампи.

Цената на доработката не се съобщава, но ако се съди по 42-минутния филм, който проследява процеса, в "уазката" са вложени доста пари и усилия. Видеото може да се ползва и като пълноценен урок за VIP-тунинг на анти-VIP автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гошо

    14 6 Отговор
    Да бяха направили една 469,поне щеше да мине за G класа
  • 3 БУМ БАМ

    7 0 Отговор
    ВКАРВАЛИ СА МА В ПОЛИЦЕЙСКА УАЗКА ОТЗАД. МНОГО Е ШИРОКА .ЦЯЛА СТАЯ МАКАР ОТВЪН ДА НЕ ИЗГЛЕЖДА ТАКА.