Last news in Fakti

14 Май, 2018 13:36 13 349 1

Колко колички с дистанционно могат да издърпат Jeep?

  • jeep-
  • grand cherokee-
  • traxxas rc-
  • радиоуправляем модел

Ако някога сте се питали колко радиоуправляеми автомобилчета са необходими, за да бъде помръднат истински всъдеход, не сте единствените. За да намери отговор на въпроса, YouTube-каналът MrBeast впряга умалени модели с дистанционно на тексаската компания Traxxas RC в Jeep Grand Cherokee от 2003 г.

Всъдеходът тежи около 2 тона и макар да го олекотяват преди експеримента, си остава сериозно предизвикателство за играчките. В крайна сметка се оказва, че "черокито" може да бъде издърпано от девет радиоуправляеми колички (7:35 мин. от клипа).

Това не е първият подобен експеримент. Миналата година Toyota и японският производител на радиоуправляеми модели Tamiya впрегнаха умалени копия на пикапа Hilux в реалния автомобил в рамките на рекламната кампания Little and Large.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2399

    2 0 Отговор
    Ха, второто видео е уникално