Last news in Fakti

28 Март, 2022 13:01 1 333 2

Снегорин с дистанционно управление е практично решение за забавление в зимните дни (ВИДЕО)

  • jeep-
  • снегорин-
  • дистанционно управление-
  • играчка

Сигурен начин да развеселите децата си, а едновременно с това и да свършите малко работа

Снегорин с дистанционно управление е практично решение за забавление в зимните дни (ВИДЕО) - 1

Чистенето на сняг е едно от най-досадните упражнения през зимата за повечето хора, но изглежда ентусиасти в САЩ са намерили забавен и практичен начин по който това може да стане, докато си стоите на топло вкъщи. Видео показва умалена версия на Jeep Wrangler с прикачена в предната част дъска за почистване, която успешно се справя с натрупалия се сняг пред верандата на къщата.

Преработката на количката дори е още по-впечатляваща, тъй като приспособлението за чистене на сняг се вдига и сваля, точно като при истинските снегорини. Това не е първият подобен проект, който виждаме и през годините в подобна светлина са се проявявали и други подобни умалени машини като например Unimog на Mercedes, както и други.

Освен за възрастни, играчката може да бъде използвана и от деца, които същевременно ще се забавляват, а също така и ще помогнат с почистването на пътеката пред вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    1 0 Отговор
    аДам заслужава си статията , освен това има и роботчета с управление на него можеш да му дадеш лопата ..
  • 2 Тушко

    1 0 Отговор
    А аз днес ще пусна прахосмукачка.