Last news in Fakti

5 Юни, 2018 10:55 3 111 1

Как технологиите променят товарните автомобили?

  • truck expo 2018-
  • ford
Как технологиите променят товарните автомобили? - 1

Сега фокусът е върху комфорта на водача, безопасността и ефективността на пространството и дизайна. Не, не пренебрегваме алтернативното задвижване или иновациите в горивната ефективност. Днес дори аеродинамичният дизайн влияе директно върху икономията на гориво, намалявайки разходите на транспортните компании и отделяните вредни емисии.

Какви са иновациите и конкретните технологични решения на автомобилните компании ще видим между 7-ми и 9-ти юни на летище Лесново, когато пред очите на българската публика и бизнес ще застане най-доброто в света на тежкотоварната автомобилна индустрия. Най-новите модели камиони, автобуси и специализирани превозни средства ще могат да бъдат детайлно разгледани и тествани по време на TRUCK EXPO 2018. Но лекотоварният сегмент също се готви да впечатли посетителите с изключително разнообразие от модели, функционалност, технологии и оборудване.

Как технологиите променят товарните автомобили?

Мото-Пфое ще направи премиера на новия Ford Tourneo Custom – модел 2018. Този пътнически автомобил за 9 пасажери идва с внушителен списък от интелигентни технологии, подпомагащи шофьора - система за алармиране при наличие на автомобил в мъртвата точка; интелигентен ограничител на скоростта, който използва система за разчитане на пътни знаци и ще ви помогне да спазите пътното ограничение. Оборудван е със система за засичане на движение, ако се движите на заден ход и адаптивен круиз контрол, който е програмиран да поддържа зададена скорост и определена дистанциия с предния автомобил.

Ford ще бъде представен на изложението с още три модела - Courier, Transit и Ranger и още куп улеснения за водача, като електронна стабилизираща програма, автоматично задействане на аварийните светлини при екстремно спиране, асистент за аварийно спиране, контрол на спирачките в завой, система за предотвратяване на преобръщане, адаптивен контрол на товара, контрол на отклонението на ремаркето и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    1 1 Отговор
    Имам такъв Форд същия цвят, страхотен е