Last news in Fakti

5 Юли, 2018 09:54 9 808 7

Да изтръгнеш мотор от Jeep. Възможно ли е? (ВИДЕО)

  • jeep-
  • експеримент
Да изтръгнеш мотор от Jeep. Възможно ли е? (ВИДЕО) - 1

Отговор на този въпрос се опитват да дадат момчетата от YouTube-канала BleepinJeep. За целта те взимат стар Jeep Grand Cherokee, връзват двигателя с много здрава монтажна лента, а другият и край - за едно много дебело дърво. Според изчисленията им, за да бъде изтръгнат двигателят от колата, то тя трябва да ускори до скорост от 96 км/ч. Всичко е изпълнено безупречно, но изчисленията им се оказват неверни. Вижте (същинската част започва от 3:55 мин на клипа).


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАСКЕТА

    24 4 Отговор
    ГОВЕДАРСКА РАБОТА
  • 2 JEEP

    17 0 Отговор
    Здрава работа.
  • 3 Жалк

    12 4 Отговор
    Жалкари поне да беше някои jeep на доизживяване а тоя е читав това са хора без работа незачитат усилято които са вложени за направата на този jeep
  • 4 Нормален човек

    10 5 Отговор
    Що за занимания-Занимания за изроди!
  • 5 Алфа Ромео

    14 0 Отговор
    Във БГ това Чероки ще има табела със цена поне 5000 лв
  • 6 Шофьор

    6 0 Отговор
    Тия явно са гледали оня нашенец дето изтръгна двигателя на голфа. При джип от този клас, това няма как да стане.Само скоростите и раздатката са с 8 броя 10 мм болтове за шасито, самия двигател е на два тампона, ами ония от зад на кожуха дето не се виждат.
  • 7 Сева

    6 2 Отговор
    Тия са пълни дебили,това е 5.2 Орвис наи- високо ниво на оборудване и много жалко за колата.Това е не убиваем автомобил карал съм такъв 4 години само по гори и полета няма друга такава кола.А това да му извадиш мотора по такъв начин е невъзможно,болтовете на тампоните минават през тампоните,конзолите са с голями болтове и стоманени няма чупене.Така може да извадиш мотор на Вояджер правил съм го два пъти и то без да движиш колата трябва ти Камаз или подобен камион и дърво за което да вържеш вояджера през ресьорите.