Last news in Fakti

2 Март, 2012 13:42 4 255 1

$26800 за новото Vertu

  • vertu-
  • gsm-
  • signature year of dragon

 

Производителят на ултра луксозни аксесоари Vertu пусна на пазара нов GSM, който е посветен на китайската година на дракона. Новото луксозно предложение не впечатлява с технически иновации, но се предлага в три различни варианта.
 
Първият е решен в злато и диаманти, вторият е изработен от полирана стомана и изумруди, а третият - от черна стомана и рубини. Телефонът ще се произвежда в ограничена серия, като основната му разлика се намира на задния панел.
Над изображението, представляващо стилизиран дракон са работили четири специалисти в продължение на два дни. Иначе останалата част от дизайна следва наложените отпреди линии на луксозните телефони Vertu.
 
Интересна е и цената за тази луксозна технологична играчка. Vertu Signature Year of Dragon се продава за $26 800, като според представители на марката, въпреки високата цена, ограниченото количество ще се разграби като топъл хляб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    1 0 Отговор
    Туй е то изкуството на занаята. Да предлагаш телефон който с всичките диаманти и позлатени истории излиза не повече от 500 долара за повече от 25 000 долара. Смешно е че има идиоти който ги купуват. Да кажеш че е работен телефон...е и такова не е , а проста нокия опакована в красива опаковка