Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 15:32 3 353 3

Сгъваемо подобие на Segway (ВИДЕО)

  • segway-
  • urmo
Сгъваемо подобие на Segway (ВИДЕО) - 1

Самобалансиращите се електрически скутери започват да се срещат все по-често в големите градове. Един от съществените недостатъци на законодателя Segway е, че е тежък и по-трудно преносим. Иновацията, която ви представяме, е значително по-лека и компактна.

Сгъваемо подобие на Segway (ВИДЕО)

Нарича се UrmO, направена е от карбон и алуминий и е сгъваема. Развива 15 км/ч и може да се предвижва автономно в продължение на 20 километра. В момента новата джаджа набира средства за серийно производство и на платформата Kickstarter се предлага за €999. Ако влезе в серийно производство цената ще нарасне до €1 999. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer

    8 0 Отговор
    A пък ако е на промоция 3000 eur ...
  • 2 Гошо

    3 1 Отговор
    Боклуци за мързеливци.
    Винаги ми е било мечта да мине някой такъв покрай мен докато си седя на пейката и да му подложа един крак
  • 3 Пламен

    1 0 Отговор
    Китайците имат такова, виждал съм в нета го продават. Цената е 1/3 от тази.