Last news in Fakti

5 Октомври, 2018 11:14 3 067 4

Тостер на две колела

  • мотоциклет-
  • електроциклет-
  • hope
Тостер на две колела - 1

Можете ли да си представите, че ще си купите мотоциклет, който прилича на тостер? Вижте тази концепция, която се нарича Hope (Надежда) и е разработена от екип, наричащ себе си "Брилянтни чукове".

Художественото оформление на този мотоциклет безусловно е странно, но според създателите му е търсено съвсем умишлено. Според тях само така може да се отличи иновационният им електроциклет от стандартните байкове.

Още повече ще се удивите, когато разберете какво е вдъхновило дизайнерите. Те са черпили идеи от Porsche 356, iPhone и... покемон. Иначе механиката на Hope е заимствана от електрическия скутер VectrixVX-1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Францов

    4 2 Отговор
    Много грозен мотоциклет , наистина прилича на тостер

    Коментиран от #2

  • 2 Електрошок

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Францов":

    По джендърски се казва "нова концепция"или "иновация"ама ние си знаем!
  • 3 635

    2 2 Отговор
    Първоначално като прочетох "тостер на две колела" веднага си помислих за руски мотор,но после се сетих ,че те дори и това немогат да направят.
  • 4 Кефи много

    2 0 Отговор
    Красив, елегантен, кефи много. Бих го подкарал с кеф.