Last news in Fakti

16 Януари, 2019 11:12 3 446 4

Салон от корк и триместен диван отпред

  • gac-
  • entranze-
  • интериор
Салон от корк и триместен диван отпред - 1

На автомобилното изложение в Детройт беше показана една интересна китайска концепция, наречена GAC Entranze. Сред особеностите ѝ са необичайната схема на седалките в салона с три места на първи ред и две на втори, стъклените врати и множество интериорни детайли, изработени от корк.

Салон от корк и триместен диван отпред

Иначе возилото представлява нещо средно между кросоувър и миниван и се задвижва от електромотор. Главен дизайнер на странната концепция е един добре познат в автомобилните среди европеец. Името му е Понтус Фонтеус. Шведът отговаряше за интериорите на Volkswagen, впоследствие създаде външността на концептуалната Kia cee'd, а след това стана ръководител на интериорното дизайнерско подразделение на Volvo.

Салон от корк и триместен диван отпред

Преди да премине в GAG, Фонтеус работеше за кратко в друга китайска компания - Faraday Future. Идеята за новия салон му е хрумнала от темата за екологията и точно поради тази причина се е спрял на корк. Два OLED-дисплея и сензорен панел на волана допълват иновативния салон на GAC Entranze.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еви

    13 2 Отговор
    Най-смъртоностното място е до шофьора тия пък сложили две седалки за по голяма ефективност.
  • 2 ванката

    3 2 Отговор
    тия снимки изглеждат като графика на електронна игра
  • 3 чичо Гошо

    3 1 Отговор
    Е грозен е няма две мнения!
  • 4 Пръцко

    3 1 Отговор
    Ааа, подът е застлан с тротоарни плочки - еб...ти и концепцията :))